Coachning i Strängnäs eller i Stockholm

Genom coaching ökar du din självkännedom, förbättrar din prestation och du kommer att må och fungerar bättre. Den investering du gör i coaching betalar sig snabbt tillbaka i form av bättre resultat, ökad livskvalitet, bättre relationer eller vad du nu kan vara ute efter. Coaching hjälper dig till nästa nivå inom de områden som är viktiga för dig.

ICF:s definition av coaching

• Coaching: Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.

• En professionell coachrelation: En professionell coachrelation existerar då coaching omfattas av ett affärsmässig överenskommelse eller avtal som definierar båda parternas ansvar.

• En professionell coach: En professionell coach praktiserar ICF:s kärnkompetenser och hålls ansvarig enligt ICF:s etiska riktlinjer.

En sak är säker – om tio år är du både klokare och effektivare än idag! Vad vore det värt för dig att få den utvecklingen redan nu? En coach är en effektiv hävstång för din utveckling! Varför inte testa för att se vad du få reda på vad en coach kan göra för just dig!

Jag berättar mer på vårt första möte!

Läs mer om mig som coach och hur det går till rent praktiskt