Vad du väljer att utveckla eller förbättra är helt upp till dig. Det kan vara jobbrelaterat, idrottsrelaterat eller handla om att ändra dina vanor. Det viktigaste är att du verkligen känner dig motiverad till önskad utveckling.

Här följer några fler exempel på mål som du kan ha med din coachning: få ut mer av livet, få mer pengar, fatta bättre beslut, få en snabbare utveckling, få starkare nätverk, färre problem, se möjligheter, stärka ett partnerskap eller att få hjälp att tänka utanför de givna ramarna.

Coachning handlar aldrig om vilka ämnen coachen behärskar utan det handlar uteslutande om vilken motivation och vilka kunskaper du själv har.

Vi träffas 5 – 12 tillfällen under 3 – 6 månader. Samtalen genomförs i dagsläget endast digitalt på grund av Corona. Vi träffas först en första gång och ser om allt känns bra. Det är viktigt att vi båda känner för varandra på ett bra sätt innan vi fortsätter. Detta första möte är helt gratis oavsett om vi fortsätter eller ej.

Vem är då jag som kan hjälpa dig med dina mål. Jag är först och främst en diplomerad coach av Leapfrog och det innebär att jag arbetar enligt International Coach Federations etiska riktlinjer. Det innebär att jag har tystnadsplikt och att allt vi pratar om stannar mellan oss.  Som person gillar jag att utbilda och tala inför folk och jag är en empatisk, strategisk och en person som är bra på att lyssna. På fritiden gillar jag att vara ute och springa, styrketräna, meditera, måla akryl, fotografera och läsa böcker. Läser helst facklitteratur som handlar om utveckling, förändring och ledarskap.

Vad det kostar beror mycket på antalet gånger vi ska träffas digitalt. Räkna med att det kostar ungefär lika mycket som att gå till en terapeut ca 800 kr/h. Jag föredrar att ge dig ett paket och då blir priset billigare per timma. Har du några frågor så hör gärna av dig!