Tidig morgon på SUP-bräda

Uppdaterad: 2018-06-07 09.15

 

Tack för anmälan!

Genom att du nu har registrerat dig så har du anmält dig till paddlingen på söndag. Återbesök gärna denna sidan dagen innan för att kolla om det kommit fler frågor och svar i listan nedan. Beroende på hur många som anmäler sig, som inte alls har paddlat tidigare, så kommer jag att styra antalet deltagare. Jag vill att upplevelsen och servicen på söndag ska bli så bra som möjligt.

 


 

Tid: Träffas 06.00 10/6 – vi paddlar i ca 2 timmar.
Vädret: Enligt SMHI så ska det inte blåsa alls mycket – 1 m/s i vind och vid 06.00 så kan det bli 15 grader. Lite halvklart.
Plats: Vishomlen, på stranden längst ut på holmen nära hopptornet.
Instruktör och morgonguide: Patrik Winnfors
Deltagare: Just är vi 5 personer inkl. mig själv. Det blir lagom då de flesta som följer med är nya på SUP.

 


FAQ:

 

F: Vad ska jag ta på mig?
S: Det beror lite på vädret. Men nu är det varmt i vattnet så badkläder, tights, shorts och en t-shirt. Långärmad tröja och långa träningsbyxor kan vara skönt på morgonen.
(Ta gärna en titt på klädtipsen på sidan Paddla med guide)

 

F: Var kan jag lägga mobilen och värdesaker?
S: Jag kommer att ha två vattentäta större väskor/Overboard-väskor som är vattentäta där jag kan förvara lite grejer.

 

F: Var lägger vi ombyte och handduk?
S: Det går bra att ta med en handduk och ett ombyte om du vill bada medvetet eller om du bara vill testa att ramla i eller mot förmodan skulle ramlar i, speciellt om det är första gången och du vill testa att göra konster på brädan. Vi håller oss i närheten av Visholmen och jag kan låsa in lite klädpåsar i min bil. Det går bra utan också. :-)

 

F: Hur mycket frukost kan jag ta med?
S: Ta inte med för mycket frukost. Enkel frukost och gärna en liten vattenflaska.

 

F: Är det svår att balansera på en SUP-bräda?
S: Det är inte alls svårt och vi ska bara ut prova hur det känns. Inte så många båtar på morgonen och vi får stranden och vattnet för oss själva. Känns det vingligt går det bra att sitta. Det är frivilligt att prova att stå upp. Jag tycker att det är lite stabilare än i en kanot. Men i en kanot står man inte upp det kan man enkelt göra på en SUP.

 

F: Inget är gratis så hur går det ihop?
S: Uthyrningen och turerna är precis nystartade och jag behöver träna på att leda turer och därför är turen gratis. Ni hjälper mig att få till upplägget och ger mig lite övning. Så tack!

 

Spännande och lite pirrigt för mig.

Välkommen!

Vi ses på söndag morgon.

 

Hälsar
Patrik Winnfors
SMS: 0702-455414
Ställ mer frågor på
https://www.facebook.com/winnforce.se

m.me/winnforce.se