Grupp-SUP-tur med frukost 06.15 på morgonen. Foto: winnforce.se

Fasta tider 2018

Tiderna kan komma att justeras och det kan även komma fler fasta tider på andra dagar. Vädret kan självklart påverka om tur eller kurser genomförs eller ej. Om en tur eller en kurs blir inställt så meddelas detta normalt dagen innan.

 

Kvällsturer på tisdagar:
För dig som vill njuta av kvällen på vattnet. Turtiden är ca 1,5 h med start 20.30 tisdagar. Vi paddlar till ca 22.00. Har vi vädret med oss så är det spegelblankt och solnedgång. För att få delta så kan du ståpaddla. Priset för turen är 300 kr/deltagare.

 

Morgonturer på torsdagar:
För dig som vill se Strängnäs och naturen vakna från vattnet. Turtiden är ca 1,5 h. Vi träffas 06.00 torsdagar och paddlar till ca 07.30. Kräver att du redan kan ståpaddla. Pris för turen är 400 kr/deltagare.

 

Antalet deltagare på kvällsturer och morgonturerna är satt till max 6 deltagare. Men om du vill ta med dig en egen SUP-bräda, så finns fler platser på turerna. Glöm inte att anmäla dig även om du har en egen bräda så jag vet om att du hänger med.

 

Grundkurser på tisdagar och torsdagar:
En grundkurs är ca 2 timmar. Antalet kursdeltagare är just nu begränsat till max 4 st. Du behöver normalt bara en grundkurs för att lära dig grunderna i SUP/ståpaddling.
Läs mer om grundkursen.

 


 

Här anmäler du dig:

 

Här ses vi:
Start- och slutplats är normalt Visholmen, vid stranden nära tennisbanorna. Google Maps 59°22’51.6″N 17°01’22.8″E 

 

Passar inte tiderna ovan eller vill du bara paddla själv eller kanske med vännerna med eller utan instruktör?
Då kan du skicka en bokningsförfrågan på tider som passar dig bättre. Välj tid och upplägg

 

Hoppas att de fasta tiderna blir bra! Håller på att justerar och utveckla verksamheten och kan därför komma att ändra eller justera tiderna för att det ska bli så bra som möjligt. Har du förslag på andra fasta tider så är det bara att höra av sig till mig. Är ni en grupp vänner som till exempel vill kör varannan måndag så är det bara att hör av sig. Jag håller på med SUP i Strängnäs på heltid från och med vecka 29 fram till vecka 34. Nästa år kör jag heltid från juni till augusti.

 

Hälsar Patrik

patrik@winnforce.se
0702-455414

Boka tid