Rabattkupong från mässan!

Hej, du har troligen en rabattkupong framför dig som du fått på mässan den 18 maj i Strängnäs och vill läsa mer om vad som gäller. Toppen då har du kommit helt rätt.

Rabatten gäller under hela juni månad 2019 på alla typer av kurser, pass och turer arrangerade av Winnforce AB eller “SUP i Strängnäs”. Det som krävs för att aktivera rabatten är att du ta med dig en vän så får du en av paddling för halva priser.

Normal så betalar du som paddlar efter att paddlingen är klar även om du bokat. Men på Boka direkt går det att betala i förskott och då kommer rabatten att återbetalas rabatten när vi fått den unika rabattkupongen.

Värdet på rabattkupongen varierar och kan inte kombineras med andra rabatter eller flera kuponger. Har du fått flera unika rabattkuponger så kan du paddla en gång med rabattkupong. Men du kan självklart ge bort en eller flera kupong till någon annan som du tror också är vara intresserade av att få rabatt för att ståpaddla SUP i Strängnäs.

Winnforce AB reserverar sig för att tiderna inte räcker till under juni på grund av stort intresse, på grund av dåligt väder eller sjukdom. Då kommer vi att göra allt för att försöka att skapa fler tider så långt som det är möjligt.

Ni måste kunna simma och vara äldre än 15 år för att följa med ut och paddla. Är du yngre så behöver du ha målsmans godkännande (med telefonnummer) eller så tar med en förälder eller en äldre kompis. Läs om kläder, säkerhet och väder under tips vid turer längre ner på sidan.

Har du några frågor så är det bara att höra av sig.

Ses på en ståbräda i Strängnäs.

Hälsningar

Patrik Winnfors,
Winnforce Sweden AB SUP i Strängnäs
0702-455414 eller info@winnforce.se

Läs mer om villkoren, tips vid turer och kurser.