Vi träffas först en första gång och ser om allt känns bra. Första mötet är helt kostnadsfritt.

Vad du väljer att utveckla eller förbättra är helt upp till dig. Det kan vara jobbrelaterat, idrottsrelaterat eller handla om att ändra dina vanor. Det viktigaste är att du verkligen känner dig motiverad till önskad utveckling. 

Här följer några fler exempel på mål som du kan ha med din coachning: få ut mer av livet, få mer pengar, fatta bättre beslut, få en snabbare utveckling, få starkare nätverk, färre problem, se möjligheter, stärka ett partnerskap eller att få hjälp att tänka utanför de givna ramarna.

Jag har tidigare arbetat som officer i Flygvapnet, varit egen företagare och senare arbetat som strateg på Svenska Spel. Jag är ödmjuk och har stor erfarenhet av ledarskap och kommunikation. Jag är diplomerad coach via Leapfrog och arbetar enligt International Coach Federations etiska riktlinjer. Det innebär att jag är professionell när jag coach dig.

Totalt träffas vi 5 – 12 tillfällen under 3 – 6 månader. Samtalen genomförs främst i Stockholm och i Strängnäs.

Priset för coachningen om du väljer att fortsätta varierar och är främst beroende av hur ditt behov ser ut och var vi ska träffas. Timpriset är ungefär samma som om du ska gå till en terapeut. Jag föredrar att ge dig ett paket och då blir priset billigare per timma.

Det kostar inget att prova! Så kontakta mig nu direkt genom att mejla coach@winnforce.se eller varför inte bara skicka ett SMS till mig på 0702-455414. Så bokar vi in ett första möte på ett fik eller i ett mötesrum nära dig.

Hoppas vi hörs snart!

//Patrik