Hyr och fixa i Varberg!
– En återbruksverkstad när du vill fixa!

Ett modernt verkstadskoncept med omtanke

Ovan bild är från Garagetime i USA.

På Hyr och fixa i Varberg så vill vi uppmuntra fler till att laga, fixa, reparera, återbruka och re:designa sina grejer. Konceptet kommer stegvis att utvecklas för dig som är ute efter att hyra och dela istället för att äga.

Vi erbjuder människor och företag en kreativ och social plats för återbruk som tjänst. Genom att vi återbrukar mera, delar platser, kunskap och verktyg så bidrar medlemmarna direkt till en bättre miljö och indirekt till att fler kan få laga sina grejer billigare.

Hos oss kommer du att kunna:

  • Laga dina kläder
  • Fixa med din cykel
  • Fixa och re:designa möbler
  • Donera saker som någon annan kan ha glädje av
  • Hitta hantverkare som lagar och reparerar åt dig

mer information finns i presentationen längre ner på sidan.

Tanken är att lokalerna kommer att vara anpassade för olika kreativa verksamheter. Så vill du sy mycket så kan du hyra en egen fast plats i en syateljé eller vill du måla om en möbel så hyr du målarverkstaden ett par timmar. Sedan kommer vi att erbjuda kurser i återbruk och redesign.

Det kommer att finnas andra återbruksfixare på plats i verkstaden som delar sin kunskap och hjälper dig att reparera.

Anmäl ditt intresse idag och få senaste nytt när vi öppnar!

Låter det intressant? Vill du vara med och hjälp till? Genom att registrera dig så visar du oss att konceptet är värt att satsa på och att du kan tänka dig att få mer information. Kanske vill du själv hyra och starta en verkstadsdel i vår hyr- och fixaverkstad som företagare? Tillsammans kan vi skapa något nytt och unikt. Vi värnar om din integritet och använder inte dina uppgifter till något annat än för att skapa kraft i konceptet.

Ta fram mobilen och få registreringslänken

Winnforce i Varberg
info@winnforce.se

https://docs.google.com/presentation/d/1qx5_qdPYIo9s2BJ3tgUcK-9mD_pI996kXo2GahBKMLk/edit