Hyr egen verkstad i Varberg!
– En återbruksverkstad när du vill laga!

Vill du skapa och laga mera genom att sy, måla, snickra eller bara arbeta lite mer med ditt hobbyprojekt – men saknar en plats att vara på?

Då har du kommit rätt. Det här är en sida för att undersöka intresset för en ny typ av verkstäder (trä, textil, mekanisk och digital) som är tillgänglig för alla. Behöver din cykel få lite kärlek och service ett par timmar nu till helgen eller vill du kanske renovera/laga en gammal möbel ett par kvällar i veckan. Vi är många som har förstått värdet av att ta hand om och fixa våra ägodelar. Vi blir fler och fler som vill handla mer begagnat och återbruka mer. Det är bra för miljön och plånboken.

Hyr och fixa i Varberg (hyrfixa.se och hyregenverkstad.se) så vill vi uppmuntra fler till att laga, fixa, reparera, återbruka och re:designa. Hyr och fixa i Varberg kommer stegvis att etableras för dig som är ute efter att hyra istället för att äga eller som vill dela en verkstad. Men det kräver att vi får kontakt med varandra så konceptet verkligen utformas efter kundernas behov.

Ovan bild är från garagetime i USA.

Hos oss kommer du att kunna:

  • Laga din cykel helt själv (vi hjälper dig om du kör fast)
  • Meka med din moped och sedan låsa din egna verkstad över natten.
  • Sandpappra och måla om en trämöbel utan att vardagsrummet blir dammigt och förstört
  • Sy upp dina gardiner eller laga dina skinnkuddar till soffan med bra skinnsymaskiner
  • Laga dina jeans med tråd som matchar jeansens tvättning/färg
  • Klä om en möbel – fåtölj, soffa och få hjälp av eller gå en kurs med en experthantverkare
  • Bygga din modelljärnväg eller bygg lego ostört
  • Skapa en ny uppfinning, tillverka en prototyp i 3D-skrivaren eller varför inte starta tillverkningen i ert nystartade företag hos hyrfixa.se

Tanken är att lokalerna kommer att vara anpassade för olika verksamheter. Så vill du sy så hyr du en plats i en syateljé och ska du måla om en möbel så hyr du målarverkstaden. Sedan kan du pyssla och fixa helt själv och då hyr du en egen verkstadsbox.

Det kommer att finnas andra fixare på plats i verkstaden som älskar att reparera och dela sin kunskap.

“Ta med egna verktyg eller hyr verktyg av oss!”

hyrfixa.se i Varberg
Anmäl ditt intresse idag och få senaste nytt när vi öppnar!

Vill du vara med och hjälp till? Låter konceptet intressant? Genom att anmäla dig så visar du att konceptet är värt att satsa på. Kanske vill du själv starta en verkstad i vår hyr- och fixaverkstad? Vill du hyra ut en symaskin eller en borrmaskin? Tillsammans kan vi skapa något nytt och unikt. Vi värnar om din integritet och använder inte dina uppgifter till något annat än för att skapa kraft i konceptet.

Ta fram mobilen och få registreringslänken

Winnforce i Varberg
info@winnforce.se

Mood Board – inspiration och idéer hur det kan se ut!